SREČA IN USPEH.

 • NENAPORNA POT DO USPEHA

   

  Zagotovo pogosto čutite, da ste sposobni mnogo več, kot pa v resnici izkazujete in dosegate v vsakdanjem življenju. Marsikdaj se vam verjetno zdi, da bi lahko dosegli mnogo več – če bi le imeli dovolj energije, če bi bili bolj motivirani, če bi imeli bolj jasno glavo, če bi imeli bolj urejene misli, če bi se lažje zbrali…

  uspehKolikokrat se vam je že zgodilo, da ves dan porabite za malenkosti, učinek vaših aktivnosti pa je minimalen?

  Kolikokrat ste se že učili vso noč, pa se vam je zdelo, da si ničesar ne zapomnite?

  Kolikokrat ste zavidali prijateljem, kolegom, sošolcem zaradi njihovih večjih intelektualnih sposobnosti ter zmožnosti reševanja problemov? Kolikokrat ste že občudovali druge zaradi njihove ustvarjalnosti ter si želeli, da bi bili tudi sami sposobni česa podobnega?

 • OD ČESA SO ODVISNE VAŠE SPOSOBNOSTI?

   

  Mišljenje, zaznavanje ter umske sposobnosti so odvisni predvsem od delovanja možganov. Delovanje človeških možganov je pri običajnem človeku precej nekoherentno (neurejeno, nepovezano): če z EEG izmerimo električno aktivnost možganske skorje ugotovimo, da električni signali z različnih področij možganske skorje navadno niso usklajeni – so nekoherentni. To se subjektivno kaže kot raztresenost, neurejene misli, neodločenost, nezbranost, slabo in neučinkovito delovanje…

 • TRANSCENDENTALNA MEDITACIJA POVEČA UČINKOVITOST MOŽGANOV!

   

  nasmehŠtevilne znanstvene raziskave kažejo, da Transcendentalna meditacija močno poveča urejeno in učinkovito delovanje možganov. Nobena druga znana metoda ne ustvari to visoko urejenega delovanja možganov, kot ravno Transcendentalna meditacija.

  Zato številne raziskave kažejo, da redna vadba Transcendentalne meditacije močno izboljša spomin, ustvarjalnost, zbranost, inteligentnost, učni uspeh, učinkovitost itd. Že po nekaj dneh vadbe opazite, da delo ali študij opravljate lažje in bolj učinkovito! Nič čudnega, saj možgani že od prve meditacije začenjajo delovati bolj učinkovito!