BODITE USPEŠNI!

 • UPORABITE VEČ, KOT PA LE 10% SVOJIH SPOSOBNOSTI!

   

  Visoka koherenca EEG valov kaže na veliko skladnost v delovanju različnih delov možganov oziroma na dosti večjo nevro-fiziološko integracijo med prostorsko ločenimi in anatomsko različnimi predeli možganov.

  uspehKer je visoka raven EEG koherence tesno povezana s hitrejšim in učinkovitejšim prenosom informacij med različnimi deli možganov, je visoka skladnost delovanja možganov tesno povezana z inteligentnostjo in kreativnostjo. Kaže na zelo učinkovito delovanje možganov.

  Zato Transcendentalna meditacija izboljšuje inteligentnost, spomin, sposobnost učenja in povezovanja informacij, učni uspeh, kreativnost, moralnost ter ostale višje mentalne funkcije. Zato se povečata moč mišljenja in uspeh.

  Zanimivo je, da se pri praktikantih Transcendentalne meditacije inteligentnost bistveno izboljša celo po 25. letu starosti, ko se sicer domneva, da inteligentnost skoraj ne narašča več.

Transcendentalna meditacija uravnoteži delovanje hemisfer

 

 • RAZVIJTE SVOJE SPOSOBNOSTI!

   

  Zaradi celovitega razvoja koordinacije med duhom in telesom se izboljša reakcijski čas, mišična moč, učinkovitost metabolizma in fiziološka prilagodljivost. To pomeni, da se izboljšajo fizične sposobnosti organizma, moč in vzdržljivost. Pri atletih so 6 tednov zatem, ko so se naučili tehniko Transcendentalne meditacije, ugotovili večjo spretnost, krajši reakcijski čas, izboljšano kardiovaskularno in respiratorno učinkovitost ter izboljšan rezultat pri teku na 50 metrov, skoku v daljavo in drugih testih športnih sposobnosti. Te spremembe so bile precej večje kot pri kontrolni skupini, ki se ni naučila Transcendentalne meditacije.