STRUKTURA TEČAJA

  • Tečaj Transcendentalne meditacije je sestavljen iz teoretičnega pripravljalnega in nato še praktičnega dela.

    V teoretičnem delu izveste več o sami metodi. V praktičnem delu pa se naučite meditirati.

  • TEORETIČNI PRIPRAVLJALNI DEL

     

    Kot predpripravo na tečaj, vsak prijavljeni tečajnik prejme po e-pošti 18 zelo zanimivih pripravljalnih materialov – vsak dan po enega. V njih so na zelo zanimiv način razložene pomembne stvari glede notranjega miru, osebnostnega razvoja, raznih vrst meditacij ter TM.

    Občasno je TM predstavljena tudi v brezplačnem predstavitvenem predavanju. V tem primeru je datum predavanja objavljen na spletni strani spodaj. Za udeležbo na brezplačnem predavanju je potrebna prijava, saj je število udeležencev na brezplačnem predavanju omejeno. Predavanje poteka v predavalnici naših poslovnih prostorov na Parmovi 53, Ljubljana.

  • PRAKTIČNI DEL - UČENJE MEDITACIJE

     

    PRIPRAVLJANO PREDAVANJE IN OSEBNI RAZGOVOR (petek, od 18h -21h)

    Za vse, ki se odločijo, da bi se tehniko Transcendentalne meditacije radi naučili in se udeležili praktičnega dela tečaja, v petek sledi predavanje ter praktični napotki za tečaj. Skupaj naredimo urnik za sobotno osebno učenje. Na koncu ima vsak kandidat osebni razgovor z svojim izbranim učiteljem tehnike Transcendentalne meditacije.

    OSEBNO UČENJE TEHNIKE TM (sobota, dobro uro, enkrat čez dan)

    Tehniko Transcendentalne meditacije se vedno naučimo individualno, nikoli v skupini ali iz knjige. Naučimo se je le individualno, v individualnem pouku z učiteljem TM.
    Učitelj Transcendentalne meditacije se v soboto sestane z vsakim tečajnikom posebej za dobro uro. V individualnem pouku se tečajnik nauči meditirati.

    DELAVNICE V SKUPINI (nedelja, ponedeljek, torek; vsak dan 2-3 ure zvečer)

    V nedeljo, ponedeljek in torek sledijo tri delavnice (vsaka 2-3 ure, običajno ob 18. uri, oz. v dogovoru s skupino). Tečajniki na njih preverijo ter utrdijo izkušnje, hkrati pa dobijo nadaljnja praktična navodila v zvezi z vadbo Transcendentalne meditacije. V teh predavanjih dobite praktična znanja glede samostojne vadbe Transcendentalne meditacije, temeljito teoretično razumevanje mehanizmov Transcendentalne meditacije ter opis razvoja višjih stanj zavesti.

    ZAKLJUČNA DELAVNICA PO 10-14 DNEH (2-3 ure zvečer)

    Po 10-14 dneh sledi še ena delavnica, na kateri tečajniki razjasnijo dodatna vprašanja v zvezi z vadbo Transcendentalne meditacije, ki so se morebiti pojavila v teh dveh tednih samostojne vadbe. Prav tako izvejo več o nadaljevalnih tečajih in predavanjih, če bi kdaj kasneje želeli nadgrajevati svoje znanje.

  • UTRDITEV PRAVILNOSTI VADBE PO KONČANEM TEČAJU

     

    Po končanem tečaju se lahko vsak mesec brezplačno udeležite skupinske delavnice. Te so namenjene meditaciji v skupini in razpravi o izkušnjah. Na njih utrdite pravilnost vadbe Transcendentalne meditacije. Prav tako lahko na njih dobite odgovore na vsa morebitna vprašanja, ki se vam porodijo, ko nekaj časa vadite Transcendentalno meditacijo.

    Če imate kakršna koli vprašanja glede vadbe, tako po končanem tečaju nikoli niste sami, temveč imate vedno pri roki pomoč - in to brez kakršnih koli dodatnih doplačil! Po končanem tečaju torej vedno imate nekoga, na katerega se lahko obrnete s svojimi vprašanji glede vadbe Transcendentalne meditacije.

    Transcendentalna meditacija je zelo prijetna in zelo učinkovita meditacija! Če se jo želite naučiti, izpolnite kratko prijavnico. << kliknite sem