USPEH ZAGOTOVLJEN!

 • Tehnika Transcendentalne meditacije je tako obširno in temeljito raziskana, da različne zdravstvene zavarovalnice na Zahodu nudijo praktikantom Transcendentalne meditacije popust pri zavarovalnih premijah, v Švici in Veliki Britaniji pa zdravstveno zavarovanje lahko plača učenje Transcendentalne meditacije.

  Zaradi svoje izjemne učinkovitosti in preverjenosti je bila tehnika Transcendentalne meditacije vpeljana v številna podjetja (npr. Mitshubishi, Daimler-Chrysler, General Motors, Volvo, IBM, Toyota, Sony…), šole in ustanove po vsem svetu. V ZDA je država za raziskavo učinkov Transcendentalne meditacije na zdravje vložila že preko 20 milijonov dolarjev, na Japonskem pa jo vlada uradno priporoča podjetjem za izboljšanje zdravja in počutja zaposlenih.

  Tehnika Transcendentalne meditacije zato pomeni vlaganje časa in denarja v program, ki je povsod po svetu v zadnjih 50 letih že pokazal svojo izjemno učinkovitost, ne pa vlaganje v nekaj novega, neznanega ali nepreverjenega. Izkušnje potrjujejo, da se čas in denar, vložena v učenje in vadbo tehnike TM zelo hitro ter mnogokratno povrneta, zato je TM najboljša investicija vašega časa in denarja.

 • KAJ PA, ČE IMAM PO TEČAJU ŠE KAKŠNA VPRAŠANJA?

   

  ImgSte bili kdaj na kakšnem tečaju, pa so se čez čas pojavila vprašanja, a niste vedeli, koga bi vprašali? Pri TM se vam to ne more dogoditi. Če želite utrditi svoje znanje o meditaciji, se lahko vsak mesec (brez doplačila) udeležujete skupinskih delavnic. Na njih skupaj meditiramo in potem predebatiramo izkšnje med meditacijo. Na ta način redno ohranjate pravilnost in učinkovitost vadbe.

  Prav tako lahko vedno brezplačno pridete ponovno na celoten tečaj in tako obnovite svoje znanje. Še več: vaš učitelj Transcendentalne meditacije vedno na voljo za osebna svetovanja, in to brez doplačil! To pomeni, da imate vedno brezplačno na voljo nekoga, s katerim se lahko posvetujete in pogovorite glede vaše vadbe Transcendentalne meditacije ali osebnostne rasti.

  Če se vam kadarkoli pojavi kakšna nejasnost ali težava v vadbi, se tudi vedno lahko dogovorimo za osebno (brezplačno) preverjanje meditacije. Nikoli s svojimi vprašanji ali težavami niste prepuščeni sami sebi.

  Nobena druga metoda vam po opravljenem tečaju brez dodatnih doplačil ne nudi toliko dodatne oskrbe. Povsod drugje boste namreč za skupanske vadbo, za osebna svetovanja ali za ponovno udeležbo na tečaju vsakič dodatno plačali. In v nekaj mesecih ali letih za to seveda verjetno lahko porabili kar nekaj denarja.

  Edinole Transcendentalna meditacija vam nudi vse osebno svetovanje, mesečne skupinske meditacije s pogovorom o izkušnjah ter možnost brezplačnih obnovitev celotnega tečaja vključeno v ceno osnovnega tečaja. Ko enkrat opravite tečaj Transcendentalne meditacije, za ohranjanje pravilnosti vadbe nimate več dodatnih stroškov, kajti vse zgoraj naštete storitve so brez doplačila!

  Transcendentalna meditacija je zelo prijetna in zelo učinkovita meditacija! Če se jo želite naučiti, izpolnite kratko prijavnico. << kliknite sem