CENA IN PLAČILO

 • Tečajnina za tečaj Transcendentalne meditacije vključuje:

  1.

  Individualni pouk, prilagojen vsakemu posamezniku

  2.

  6-dnevni tečaj (skupaj 20 ur, približno 3 šolske ure dnevno)

  3.

  Po potrebi individualna oskrba med tečajem tudi izven regularnega časa tečaja

  4.

  Neomejena brezplačna osebna svetovanja o TM po končanem tečaju

  5.

  Brezplačne mesečne obnovitvene delavnice

  6.

  Po končanem tečaju se lahko kasneje vedno kadarkoli želite brezplačno ponovno udeležite tečaja Transcendentalne meditacije in na ta način obnovite svoje znanje

 • CENA TEČAJA

   

  Če upoštevate, da je tarifa terapevtske ali svetovalne ure tipično okoli 50 EUR, bi morala biti tržna cena zgornjega paketa okoli 800 EUR (inidivdualiziran tečaj, neomejena brezplačna osebna svetovanja, brezplačne vsako-mesečne delavnice in možnost brezplačne osvežitve znanja na vseh nadaljnjih tečajih).

  A vendar je cena tečaja bistveno nižja, zato da bi bila Transcendentalna meditacija dostopna čim več ljudem. Zato je cena le 534 EUR (DDV je vključen v ceno). Za pravne osebe ter samostojne podjetnike (s.p.) cena znaša 488 EUR + 22% DDV.

  Za dijake (do 18. leta) je cena 404 EUR, za študente (do 25. leta), brezposelne in upokojence je cena 426 EUR.

  V primeru, da se tečaja hkrati udeležita mož in žena, je cena za 428 EUR za vsakega (DDV je vključen), saj je zelo priporočljivo, da oba zakonska partnerja meditirata. Za pravne osebe ter samostojne podjetnike (s.p.)cena pri paru znaša 376 EUR + 22% DDV po osebi.

  Družinam se finančno pomaga, da gredo lažje vsi hkrati na tečaj TM, saj otroci nimajo svojih prihodkov. (Nižja cena velja, če gredo vsi hkrati na tečaj, ali pa zaradi objektivnih razlogov lahko tudi v razmaku enega meseca; nižja cena ne velja, če gredo na tečaj v razmaku nekaj mesecev):

  En otrok do 18. leta in en starš: 403 EUR vsak

  En otrok do 18. leta in oba starša: 329 EUR vsak

  Dva otroka do 18. leta in oba starša: 284 EUR vsak

  Dva otroka do 18. leta in en starš: 284 EUR vsak

  Cene vključujejo 22% DDV in veljajo za fizične osebe.

  Tečajnino lahko plačate tudi preko podjetja. Račun bo izstavljen za "Izobraževalni tečaj tehnike TM".

  Tečajnino lahko plačate tudi na 2-3 obroke.

  Ker je učenje Transcendentalne meditacije individualizirano, je velikost skupine omejena. Zaradi majhne skupine se zato učitelj TM vsakemu tečajniku lahko zares maksimalno posveti!

   

  PLAČILO TEČAJA

   

  Tečajnino je potrebno vplačati najkasneje 7 dni pred pričetkom tečaja. Če zaradi kakršnega koli razloga potem na tečaj ne pridete, se vam v roku 3 delovnih dni vrne celotna vplačana kotizacija.

 • o ceni

   

  Cena tečaja Transcendentalne meditacije je sicer primerljiva s cenami drugih priznanih in preverjenih metod osebnostnega razvoja. Razlika je le v tem, da tečaj Transcendentalne meditacije v koncentrirani obliki traja 6 dni, čemur sledijo vsak mesec brezplačne obnovitvene delavnice.

  Pri drugih metodah pa so srečanja običajno le enkrat tedensko ali enkrat mesečno. Vendar boste pri teh drugih metodah hitro za tedenska srečanja in svetovanja presegli znesek 400-500 EUR. Že samo npr. pregled na bioresonanci vas bo stal 100 EUR, ena sama ura psihoterapije, masaže ali alternativnega zdravljenja pa vsaj 50 EUR.

  Pri tečaju Transcendentalne meditacije pa postanete sam svoj mojster in vam ni treba vsak teden hoditi na terapije, masaže itd. Zato se vam pri Transcendentalni meditaciji ne more zgoditi, da bi meseceali celo leta hodili na terapije, sestanke, delavnice ali vodene meditacije, ter le nemočno opazovali, kako vam z vsakim obiskom narašča skupni strošek. Pri Transcendentalni meditaciji že na samem začetku poznate celotni strošek in čas.

  Poleg tega imate po končanem tečaju brezplačna vsa nadaljna osebna svetovanja v zvezi s Transcendentalno meditacijo ali osebnostnim razvojem. To pomeni, da imate vedno brezplačno na voljo nekoga, s katerim se lahko posvetujete in pogovorite glede vaše vadbe Transcendentalne meditacije ali osebnostne rasti. Prav tako lahko vedno ponovno brezplačno kadarkoli želite osvežite svoje znanje na tečajih Transcendentalne meditacije. Če upoštevate, da je tarifa terapevtske ali svetovalne ure nekje okoli 50 EUR, je 400-500 EUR za neomejeno svetovanje po 3 tedenskem individualiziranem tečaju v majhni skupini izjemno ugodna cena.

 • Transcendentalna meditacija je zelo prijetna in zelo učinkovita meditacija! Če se jo želite naučiti, izpolnite kratko prijavnico. << kliknite sem